Spring naar content

Enthousiaste professionals met de juiste papieren.

Betrokken en verantwoordelijke surveillanten met bakken kennis en ervaring zijn onderdeel van ons brede netwerk van toegewijde onderwijsprofessionals. Bij Docent Abonnement komen we zelf allemaal uit het onderwijs en werken we exclusief voor onderwijsinstellingen als de jouwe. We weten wat er speelt, en – minstens zo belangrijk – wat er werkt. 

Reken af met alle examenstress met professionele menskracht en maatwerk tijdens de meest hectische periodes van het jaar. Bij Docent Abonnement heb je altijd een team van gekwalificeerde surveillanten achter de hand om je te ondersteunen tijdens toetsweken, tentamens of de Centrale Eindexamens. Wil je er compleet ingevulde roosters bij? We horen je en regelen het.

Niet alleen op Maandag

Met zijn allen voor de klas, met onderwijsvriendelijke prijzen.

We zijn niet de enige partij die ondersteuning biedt aan onderwijsinstellingen. We zijn wel het enige dedicated netwerk van ervaren onderwijsprofessionals dat zich exclusief richt op onderwijs.

De adviseurs die jou helpen met je personele en administratieve uitdagingen zijn zelf ervaren onderwijsprofessionals, met een gedeelde overtuiging hoe goed onderwijs eruit ziet, en wat daarvoor nodig is. Met een fair en gezond business model komen we tegemoet aan wensen en eisen van mensen uit de praktijk en beleidsmakers van vandaag en morgen. Zonder absurde winsten. Via Docent Abonnement regel je een bevoegde, ervaren surveillant vanaf € 30,- per uur.

Goed onderwijs toekomstbestendig maken. Daar zetten we ons iedere dag opnieuw voor in.

img_da_maandag

Zo maken we het verschil voor jou en je school

Met Docent Abonnement verbind je jouw onderwijsinstelling met een breed netwerk van toegewijde onderwijsprofessionals. We zijn allemaal mensen met een groot onderwijshart en een gedeelde missie: kwalitatief onderwijs toegankelijk maken voor jonge toekomstmakers. Met bevlogen mensen kom je verder. Omdat onze mensen bewust kiezen voor een leven binnen en buiten de schoolpoorten dat bij hen past, heb je de zekerheid dat een keuze voor jouw school een bewuste keuze is.

img_4_da

Vragen?

Als je bij ons gesolliciteerd hebt gaan we als eerste met ons ervaren onderwijsteam met aandacht jouw inschrijving bespreken. We bekijken eerst of en waar we voor jou een match kunnen maken als surveillant bij onze onderwijsinstellingen. We leggen vervolgens graag persoonlijk contact, dit kan telefonisch of als dat voor je past met een video-interview. Dit is meestal een echte eerste kennismaking met Docent Abonnement en het helpt jou en ons om samen eerst goed in kaart te krijgen hoe wij jou als surveillant het beste kunnen inzetten.