Spring naar content

Ervaren mensen uit het onderwijs die precies weten hoe je kinderen leert leren.

Krijg overzicht, inzicht en vooruitzicht in de Study Journey van je kind!

 

Tijdens een gratis adviesgesprek op onze gave locatie in Oisterwijk of Tilburg geven we overzicht, inzicht en vooruitzicht in de Study Journey van je kind en bespreken we samen toekomstige knelpunten en cruciale keuzemomenten.

Sluit het advies aan bij de verwachtingen van jou als ouder en hebben we een klik? Dan kunnen we gelijk van start! En met een proefperiode van 2 weken met 50% korting is er maximale flexibiliteit.

Laat hier je gegevens achter en één van onze onderwijskundige neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

"*" geeft vereiste velden aan

Optioneel

Download hier onze brochure over Bijles & Huiswerkbegeleiding

 

De ervaren en bevoegde vakdocenten van Docent Abonnement werken tijdens de begeleiding van je kind volgens de Dubbel Focus methodiek, dat is het beste van Bijles & Huiswerkbegeleiding in één!

Vul hier onder je gegevens in en download direct onze brochure en lees alles over onze gerichte aanpak en aantrekkelijke tarieven.

"*" geeft vereiste velden aan

Optioneel

“Als ik niets zeg, gebeurt er niets, en als ik wel iets zeg, dan zeur ik.”

Junior,Student,Does,Homework,With,The,Help,Of,His,Tutor.

Als ouders ben je vaak in strijd om huiswerk. En dat begrijpen we goed. Het is niet niks en je wilt het graag goed doen voor je kinderen. Je doet thuis je uiterste best en je weet dat het er in zit, maar vaak levert het alleen maar stress en als ouder wil je het moment voor zijn dat je kinderen achter de feiten aanlopen.

Misschien wel de belangrijkste les om als kind én ouder te leren is dat je nooit te oud bent om hulp te vragen bij iets dat groter is dan jij.

Docent Abonnement geeft advies en antwoorden, specifiek voor jouw kind.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek op onze locatie in Oisterwijk of Tilburg geven we overzicht, inzicht en vooruitzicht in de Study Journey van je kind en bespreken we samen toekomstige knelpunten en cruciale keuzemomenten. Sluit het advies aan bij de verwachtingen van jou als ouder en hebben we een klik? Dan kunnen we gelijk van start!

 

Wat wilde jij later worden?

“Wat wil je later worden?” is een vraag die we allemaal weleens hebben beantwoord. Kwalitatief onderwijs geeft vrijheid om zelf je toekomst te bepalen en vorm te geven.

Arts, loodgieter, directeur, of ‘iets met gamen.’ Iedereen wil een toekomst die bij hem of haar past. De verschillende antwoorden geven aan dat geen kind hetzelfde is. Maar tot aan de laatste schooldag moeten ze allemaal in hetzelfde tempo door dezelfde mal voor dat ene papiertje. Er is veel om te leren, maar de echte wijsheid komt vaak achteraf. Veel volwassenen zouden hun schooltijd graag overdoen, met vaak andere keuzes en soms een andere instelling. Bij Docent Abonnement snappen we dat als geen ander, maar vinden we dat vooral ook zonde. En onnodig.

Stocksy_txp98038dc7CPR300_Large_3852463

Download hier onze brochure met tarieven en uitleg over onze 'Dubbel Focus' methodiek