Spring naar content

Dubbel Focus! Het beste van Bijles & Huiswerkbegeleiding in één.

Meld je aan voor de 2 weken proefperiode met 50% korting!

Wil je graag weten of onze Dubbel Focus methodiek bij jouw kind past? Meld hem of haar dan nu aan voor een proefperiode van 2 weken met 50% korting op het uurtarief.

Door vandaag alles te begrijpen, ligt je kind altijd op koers voor morgen!

In een eerste persoonlijk gesprek met jou en je kind op onze gave locatie in Oisterwijk gaan we verkennen waar precies de uitdagingen liggen. We geven overzicht, inzicht en vooruitzicht in de Study Journey van je kind en we bespreken samen toekomstige knelpunten en cruciale keuzemomenten. Op basis van deze kennismaking kunnen we, als er een klik is, gelijk aan de slag en met een proefperiode van 2 weken weten we zeker of onze methodiek ook werkt voor jou kind!

Binnen één werkdag nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen.

"*" geeft vereiste velden aan

Optioneel

Download hier onze brochure en maak gebruik van 50% korting in de proefperiode!

De ervaren en bevoegde vakdocenten van Docent Abonnement werken tijdens de begeleiding van je kind volgens de Dubbel Focus methodiek, dat is het beste van Bijles & Huiswerkbegeleiding in één!

Vul hier onder je gegevens in en download direct onze brochure en lees alles over onze gerichte aanpak een aantrekkelijke tarieven.

"*" geeft vereiste velden aan

Optioneel

Wat wilde jij later worden?

“Wat wil je later worden?” is een vraag die we allemaal weleens hebben beantwoord. Kwalitatief onderwijs geeft vrijheid om zelf je toekomst te bepalen en vorm te geven.

Arts, loodgieter, directeur, of ‘iets met gamen.’ Iedereen wil een toekomst die bij hem of haar past. De verschillende antwoorden geven aan dat geen kind hetzelfde is. Maar tot aan de laatste schooldag moeten ze allemaal in hetzelfde tempo door dezelfde mal voor dat ene papiertje. Er is veel om te leren, maar de echte wijsheid komt vaak achteraf. Veel volwassenen zouden hun schooltijd graag overdoen, met vaak andere keuzes en soms een andere instelling. Bij Docent Abonnement snappen we dat als geen ander, maar vinden we dat vooral ook zonde. En onnodig.

Doe het niet over. Doe het nu.

Als ouder wil je het moment voor zijn dat je kinderen achter de feiten aanlopen. Weinig kinderen trekken tijdig aan de bel als ze het allemaal even niet bedacht krijgen. Het gevolg is tijdsdruk, stress en niet zelden een oplopende achterstand die nog lang nawerkt.

Misschien wel de belangrijkste les om als leerling én ouder te leren is dat je nooit te oud bent om hulp te vragen bij iets dat groter is dan jij. Onze ervaren en altijd bevoegde vakdocenten hebben de antwoorden en de vaardigheden om dat wat niet in één keer gesnapt wordt helder uit te leggen op het moment dat het erom gaat. Met goede energie, in een tempo dat ze aankunnen. Want een vak of complete klas overdoen, daar geloven we niet in.   

Door vandaag alles te begrijpen, ligt je kind altijd op koers voor morgen. Tijdens een kennismakingsgesprek op onze gave locatie in Oisterwijk geven we overzicht, inzicht en vooruitzicht in de Study Journey van je kind en bespreken we samen toekomstige knelpunten en cruciale keuzemomenten.

Hebben we een klik? Dan kunnen we snel aan de slag.

Stocksy_txp98038dc7CPR300_Large_3852463

Download hier onze brochure met tarieven en uitleg over onze 'Dubbel Focus' methodiek