Spring naar content

Wij waarderen jouw kennis en zorgen ervoor dat jij kunt doen waar je goed in bent.

Stocksy_txp98038dc7CPR300_Large_3852463

Je wilt als ervaren rot in het vak nog graag op een gestroomlijnde manier je onderwijskennis en ervaring als onderwijsprofessional inzetten.

Wij kunnen je daarbij goed helpen want met onze eigen onderwijservaring weten we als geen ander waar het binnen het onderwijs echt om gaat, goed onderwijs zonder eindeloos vergaderen.

Bij Docent Abonnement beschouwen we kwalitatief onderwijs als een maatschappelijke opdracht. We geloven sterk in de kracht van de ervaren generatie.

De inzet van (vroeg)gepensioneerde in het onderwijs draagt bij aan het terugdringen van de lerarentekorten. Het mes snijdt daarnaast aan twee kanten, want het zijn ook juist die onderwijsprofessionals die met hun kennis en ervaring voor balans zorgen in een docententeam en synergie creëren met jong onderwijstalent.

 

 

Vragen?

Digitale ontwikkelingen zijn lastig voor mij

Het is begrijpelijk dat u zich zorgen maakt over de snelle digitale ontwikkelingen en de impact hiervan op het onderwijs.

Wees gerust, wij staan klaar, als u dat natuurlijk wilt om u te ondersteunen bij het bijspijkeren van uw digitale vaardigheden. Er zijn diverse cursussen en workshops beschikbaar, waarin u op een prettige en laagdrempelige manier de nodige vaardigheden nog kunt aanleren.

Vanzelfsprekend gaan we in de basis uit van uw huidige kennis en kunde en dat is dan ook het uitgangspunt voor het vinden van een leuke opdracht bij een school.

Ik wil alleen voor de klas staan, kan dat?

Dat is absoluut mogelijk en wij begrijpen als onderwijsmensen uw wens om u te concentreren op het lesgeven zonder de bijkomende administratieve taken en vergaderingen.

Scholen en onderwijsinstellingen zijn ook steeds meer bereid om flexibele functies te creëren die aansluiten bij de wensen en behoeften van docenten.

Uw expertise en ervaring zijn zeer waardevol voor het onderwijs. Scholen kunnen u inzetten als expert op uw vakgebied, zodat u zich kunt richten op het overbrengen van uw kennis en het begeleiden van leerlingen, zonder te worden belast met de organisatorische aspecten van het onderwijs.

Ik ben ZZP’er. Kan ik mij aanmelden bij jullie?

Zeker, Docent Abonnement bemiddelt ook ZZP’ers. Ga je straks als ZZP’er via ons aan de slag op een school dan hebben wij een kopie van je identiteitsbewijs, een kopie inschrijving KvK en een kopie van je beroeps- of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering nodig.

Welk salaris kan ik als onderwijsprofessional bij jullie gaan verdienen?

Iedereen die voor Docent Abonnement aan het werk is bij een onderwijsinstelling wordt altijd beloond conform de CAO onderwijs. Je hebt daarbij ook recht op bijvoorbeeld een Eindejaarsuitkering en tussentijdse verhogingen en uitkeringen. Uiteraard gaan we graag met je in gesprek om de beloning voor het werk dat je gaat doen perfect af te stemmen op jouw wensen en ervaring!