Spring naar content

Wij waarderen jouw kennis en zorgen ervoor dat jij kunt doen waar je goed in bent.

Stocksy_txp98038dc7CPR300_Large_3852463

Je wilt als ervaren rot in het vak nog graag op een gestroomlijnde manier je onderwijskennis en ervaring als onderwijsprofessional inzetten.

Wij kunnen je daarbij goed helpen want met onze eigen onderwijservaring weten we als geen ander waar het binnen het onderwijs echt om gaat, goed onderwijs zonder eindeloos vergaderen.

Bij Docent Abonnement beschouwen we kwalitatief onderwijs als een maatschappelijke opdracht. We geloven sterk in de kracht van de ervaren generatie.

De inzet van (vroeg)gepensioneerde in het onderwijs draagt bij aan het terugdringen van de lerarentekorten. Het mes snijdt daarnaast aan twee kanten, want het zijn ook juist die onderwijsprofessionals die met hun kennis en ervaring voor balans zorgen in een docententeam en synergie creëren met jong onderwijstalent.

 

 

Uitgelichte vacatures

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Vragen?

Het is begrijpelijk dat u zich zorgen maakt over de snelle digitale ontwikkelingen en de impact hiervan op het onderwijs.

Wees gerust, wij staan klaar, als u dat natuurlijk wilt om u te ondersteunen bij het bijspijkeren van uw digitale vaardigheden. Er zijn diverse cursussen en workshops beschikbaar, waarin u op een prettige en laagdrempelige manier de nodige vaardigheden nog kunt aanleren.

Vanzelfsprekend gaan we in de basis uit van uw huidige kennis en kunde en dat is dan ook het uitgangspunt voor het vinden van een leuke opdracht bij een school.