Spring naar content

Leerkracht groep 7 – Hoofddorp

Vast / Tijdelijk
Hoofddorp
Door Paul van der Plaat

Mail vacature

"*" geeft vereiste velden aan

Introductie

We zijn in Hoofddorp per direct op zoek naar een leraar voor groep 7. De voorkeur gaat naar een aanstelling van 1fte. We zijn op zoek naar iemand met een pabo achtergrond die ervaring heeft in de bovenste klassen van het PO. Dit kan een opdracht worden voor langere tijd bij gebleken geschiktheid. Op onze school willen wij dat kinderen opgroeien in een positieve sfeer waarin aandacht is voor optimale prestaties, passend bij het kind. Graag komen we snel met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Organisatie

Bij ons draait alles om kwalitatief en toekomstbestendig onderwijs. Omdat we zelf uit het onderwijs komen, snappen we wat er nodig is om bij te dragen aan kwalitatief en toekomstbestendig onderwijs. Sluit je bij ons aan en word onderdeel van een breed netwerk van toegewijde onderwijsprofessionals met bakken kennis en ervaring. Mensen met liefde voor het vak, die weten wat er speelt, snappen waar je tegenaan loopt en weten wat er moet gebeuren om jouw wensen en behoeften te vertalen naar een plek die bij je past, met de waardering die daarbij hoort!

Functie

 • Aanstelling van 0.6 -1.0 fte tot eind van het schooljaar en met uitzicht op langere termijn
 • Er wordt les en begeleiding geboden aan verschillende groepen leerlingen van jaar 7
 • Als leerkracht basisonderwijs ben je verantwoordelijk voor:

  • Het voorbereiden en verzorgen van inspirerende en motiverende lessen
  • Het begeleiden en ondersteunen van leerlingen in hun leerproces en persoonlijke ontwikkeling
  • Het creëren van een veilige en uitdagende leeromgeving waarin leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen
  • Het observeren en beoordelen van de prestaties en vorderingen van leerlingen, en het bieden van gerichte feedback
  • Actieve samenwerking met collega’s en deelname aan schoolbrede activiteiten en projecten


Functie-eisen

 • Je beschikt over een afgeronde pabo opleiding of bent bezig met de afronding van je studie. Uiteraard past een afgeronde pedagogische academie ook!
 • Je bent in staat jouw enthousiasme voor het onderwijs over te dragen
 • Je bent in staat om op een interactieve manier les te geven met behulp van verschillende werkvormen
 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
 • Een positieve, flexibele en vindingrijke instelling
 • Vermogen om aansluiting te vinden bij de belevingswereld van leerlingen
 • Gedrevenheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van het onderwijs en de school

Aanbod

Wat bieden wij jou? We denken altijd met je mee, zodat je je werk perfect kunt combineren met andere verplichtingen. Altijd een aantrekkelijk salaris dat past bij jouw ervaring en opleiding. De mogelijkheid om op een zorgeloze manier te doen waar jij goed in bent en wij doen al het regelwerk! Een fijne kans om een positieve impact te maken op het leven van jongeren. Jij krijgt persoonlijke aandacht van onze eigen adviseurs met onderwijservaring die net als jij een groot onderwijshart hebben en daarnaast over een groot onderwijsnetwerk beschikken waar jij handig gebruik van maakt!

Inlichtingen

Wacht niet langer en grijp deze kans. Wil je graag eerst meer weten over onze werkwijze of ben je nieuwsgierig wat we misschien allemaal nog meer voor je kunnen betekenen binnen het onderwijs? Bel of WhatsApp met één van onze adviseurs onderwijs!

Sollicitatie

Klinkt dit alles als muziek in je oren? Aarzel dan niet en wordt ook onderdeel van ons brede netwerk van toegewijde onderwijsprofessionals!

Mail vacature

"*" geeft vereiste velden aan

“Met Docent Abonnement kan ik mijn liefde voor het vak kwijt zonder alle randzaken.”

Onze 50+ klanten beoordelen ons met een 9,6
da_img

Veelgestelde vragen

Met Docent Abonnement word je onderdeel van een breed zakelijk netwerk van enthousiaste  onderwijsdeskundigen met bakken kennis en ervaring. Mensen met liefde voor het vak, die weten wat er speelt en wat er moet gebeuren.

Toegang tot vacatures: We hebben toegang tot een breed scala aan onderwijsvacatures, waaronder functies die vaak niet openbaar worden geadverteerd.

Expertise: Onze adviseurs hebben allemaal onderwijservaring en zijn gespecialiseerd in specifieke onderdelen en functies binnen de onderwijssector. Hierdoor hebben we een goed inzicht in de arbeidsmarkt en kunnen we je goed helpen bij het vinden van een vaste baan of tijdelijke opdracht die aansluit bij je vaardigheden en interesses.

Tijdbesparing: Het zoeken naar de perfecte baan kan tijdrovend zijn. Door met Docent Abonnement samen te werken, kunnen wij namens jou de markt verkennen en je alleen matchen aan relevante functies, waardoor je tijd bespaart.

Tijdelijke en flexibele mogelijkheden: Als je op zoek bent naar tijdelijke, freelance of langdurige opdrachten kunnen we je perfect helpen. We zorgen altijd dat die aansluiten bij jou specifieke behoeften en beschikbaarheid.

Wat gebeurt er als ik solliciteer?

1
We pakken jouw sollicitatie met aandacht op
Als je bij ons gesolliciteerd hebt gaan we als eerste met ons ervaren onderwijsteam met aandacht jouw inschrijving bespreken. We bekijken óf en waar we voor jou een match kunnen maken met functies binnen de onderwijssector.
2
We nemen persoonlijk contact met je op
We leggen vervolgens graag persoonlijk contact, dit kan telefonisch of als dat voor je past met een video-interview. Dit is meestal een echte eerste kennismaking met Docent Abonnement en het helpt jou en ons om samen eerst goed in kaart te krijgen hoe wij jou op een perfecte passende onderwijsbaan of leuke tijdelijke opdracht kunnen matchen.
3
We matchen jou op een gave en passende onderwijsbaan
Zien we samen mogelijkheden dan word je onderdeel van ons breed zakelijk netwerk van enthousiaste onderwijsdeskundigen met bakken kennis en ervaring. Onze adviseurs hebben allemaal onderwijservaring en zijn gespecialiseerd in specifieke onderdelen en functies binnen de onderwijssector. Hierdoor hebben we een goed inzicht in de arbeidsmarkt en kunnen we je goed helpen bij het vinden van een vaste baan of tijdelijke opdracht die aansluit bij je vaardigheden en interesses. Hebben we die voor jou gevonden dan word je altijd eerst persoonlijk benaderd met alle ins&outs van de baan en stemmen we samen eerst af of dit past voor jou. Daarna gaan we je introduceren bij de onderwijsinstelling.