Spring naar content

Leerkracht/Docent – Tilburg

Tilburg
Door Gerdine van Wilgenburg

Mail vacature

"*" geeft vereiste velden aan

Introductie

Spring in het Diepe met klas 1: Het VMBO in Tilburg zoekt superdocent voor Basis/Kader Brugklassers.

Tilburg roept jou voor een mix van zaakvakken en Mentor Magie!

Organisatie

Bij ons draait alles om kwalitatief en toekomstbestendig onderwijs. Omdat we zelf uit het onderwijs komen, snappen we wat er nodig is om bij te dragen aan kwalitatief en toekomstbestendig onderwijs. Sluit je bij ons aan en je wordt onderdeel van een breed netwerk van toegewijde onderwijsprofessionals met bakken kennis en ervaring. Mensen met liefde voor het vak, die weten wat er speelt, snappen waar je tegenaan loopt en weten wat er moet gebeuren om jouw wensen en behoeften te vertalen naar een plek die bij je past, met de waardering die daarbij hoort!

Functie

Als allround docent VMBO Basis/Kader, krijg je een dynamische en veelzijdige rol waarbij je direct impact maakt op de ontwikkeling van jonge leerlingen. Hieronder valt een overzicht van de verantwoordelijkheden en taken die bij deze functie horen:

 • Lesgeven in Diverse Zaakvakken: Verzorgen van onderwijs in verschillende zaakvakken. Dit houdt in het voorbereiden van lessen, het geven van instructies, en het beoordelen van het werk van leerlingen.
 • Mentorschap: Fungeren als mentor voor een groep leerlingen. Dit omvat het begeleiden van hun persoonlijke en academische ontwikkeling, het voeren van gesprekken met leerlingen en ouders, en het bieden van ondersteuning waar nodig.
 • Ontwikkelen van Lesmateriaal: Ontwerpen en ontwikkelen van creatief en effectief lesmateriaal dat aansluit bij de behoeften en het niveau van de leerlingen.
 • Evaluatie en Beoordeling: Continu beoordelen en evalueren van de voortgang van leerlingen door middel van toetsen, projecten en observaties.
 • Samenwerking met Collega’s: Actief samenwerken met andere docenten en schoolpersoneel om de kwaliteit van het onderwijs te waarborgen en te verbeteren.

Functie-eisen

 • Pedagogisch en Didactisch Sterk: Uitstekende vaardigheden in het overbrengen van kennis en het begeleiden van leerlingen op zowel basis- als kaderniveau.
 • Mentor Capaciteiten: Vaardig in het ondersteunen en begeleiden van leerlingen als mentor, inclusief persoonlijke en academische ontwikkeling.
 • Flexibel en Creatief: Aanpassingsvermogen in lesmethoden en benaderingen om leerlingen te motiveren en te inspireren.
 • Sterke Communicatieve Vaardigheden: Effectief kunnen communiceren met zowel leerlingen als collega’s.
 • Teamspeler: Samenwerken met andere docenten en personeel om een positieve en stimulerende leeromgeving te creëren.
 • Een Hart voor VMBO-leerlingen: Passie voor het werken met VMBO-leerlingen en het vermogen om hun unieke talenten en behoeften te herkennen en te ondersteunen.
 • Onderwijsbevoegdheid: Een relevante onderwijsbevoegdheid is vereist, bij voorkeur in een of meer van de zaakvakken.

Aanbod

Wat bieden wij jou? We denken altijd met je mee, zodat je je werk perfect kunt combineren met andere verplichtingen. Altijd een aantrekkelijk salaris dat past bij jouw ervaring en opleiding. De mogelijkheid om op een zorgeloze manier te doen waar jij goed in bent en wij doen al het regelwerk! Een fijne kans om een positieve impact te maken op het leven van toekomstmakers. Jij krijgt persoonlijke aandacht van onze eigen adviseurs met onderwijservaring die net als jij een groot onderwijshart hebben en daarnaast over een groot onderwijsnetwerk beschikken waar jij handig gebruik van maakt!

Inlichtingen

Wacht niet langer en grijp deze kans. Wil je graag eerst meer weten over onze werkwijze of ben je nieuwsgierig wat we misschien allemaal nog meer voor je kunnen betekenen binnen het onderwijs? Bel of WhatsApp met één van onze adviseurs onderwijs!

Sollicitatie

Klinkt dit alles als muziek in je oren? Aarzel dan niet en wordt ook onderdeel van ons brede netwerk van toegewijde onderwijsprofessionals!

Mail vacature

"*" geeft vereiste velden aan

“Met Docent Abonnement kan ik mijn liefde voor het vak kwijt zonder alle randzaken.”

Onze 50+ klanten beoordelen ons met een 9,6
da_img

Veelgestelde vragen

Met Docent Abonnement word je onderdeel van een breed zakelijk netwerk van enthousiaste  onderwijsdeskundigen met bakken kennis en ervaring. Mensen met liefde voor het vak, die weten wat er speelt en wat er moet gebeuren.

Toegang tot vacatures: We hebben toegang tot een breed scala aan onderwijsvacatures, waaronder functies die vaak niet openbaar worden geadverteerd.

Expertise: Onze adviseurs hebben allemaal onderwijservaring en zijn gespecialiseerd in specifieke onderdelen en functies binnen de onderwijssector. Hierdoor hebben we een goed inzicht in de arbeidsmarkt en kunnen we je goed helpen bij het vinden van een vaste baan of tijdelijke opdracht die aansluit bij je vaardigheden en interesses.

Tijdbesparing: Het zoeken naar de perfecte baan kan tijdrovend zijn. Door met Docent Abonnement samen te werken, kunnen wij namens jou de markt verkennen en je alleen matchen aan relevante functies, waardoor je tijd bespaart.

Tijdelijke en flexibele mogelijkheden: Als je op zoek bent naar tijdelijke, freelance of langdurige opdrachten kunnen we je perfect helpen. We zorgen altijd dat die aansluiten bij jou specifieke behoeften en beschikbaarheid.

Wat gebeurt er als ik solliciteer?

1
We pakken jouw sollicitatie met aandacht op
Als je bij ons gesolliciteerd hebt gaan we als eerste met ons ervaren onderwijsteam met aandacht jouw inschrijving bespreken. We bekijken óf en waar we voor jou een match kunnen maken met functies binnen de onderwijssector.
2
We nemen persoonlijk contact met je op
We leggen vervolgens graag persoonlijk contact, dit kan telefonisch of als dat voor je past met een video-interview. Dit is meestal een echte eerste kennismaking met Docent Abonnement en het helpt jou en ons om samen eerst goed in kaart te krijgen hoe wij jou op een perfecte passende onderwijsbaan of leuke tijdelijke opdracht kunnen matchen.
3
We matchen jou op een gave en passende onderwijsbaan
Zien we samen mogelijkheden dan word je onderdeel van ons breed zakelijk netwerk van enthousiaste onderwijsdeskundigen met bakken kennis en ervaring. Onze adviseurs hebben allemaal onderwijservaring en zijn gespecialiseerd in specifieke onderdelen en functies binnen de onderwijssector. Hierdoor hebben we een goed inzicht in de arbeidsmarkt en kunnen we je goed helpen bij het vinden van een vaste baan of tijdelijke opdracht die aansluit bij je vaardigheden en interesses. Hebben we die voor jou gevonden dan word je altijd eerst persoonlijk benaderd met alle ins&outs van de baan en stemmen we samen eerst af of dit past voor jou. Daarna gaan we je introduceren bij de onderwijsinstelling.