Spring naar content

Inspirerende Docent M&O – Alle provincies

Tijdelijk
Alle provincies
Door Gerdine van Wilgenburg

Mail vacature

"*" geeft vereiste velden aan

Introductie

Voor een school in het zuiden van het land zoeken wij een inspirerende Docent M&O die een Nieuw Hoofdstuk kan Openen in de Wereld van Onderneming en Management!  Heb jij echt een passie voor management en organisatie (M&O) en wil je deze kennis graag delen met de leiders en ondernemers van de toekomst? Vind je het fantastisch om jongeren te inspireren en te begeleiden in hun ontwikkeling? Lees dan gerust eens verder…

Organisatie

Wij helpen scholen met het vinden van gedreven onderwijsprofessionals. Bij Docent Abonnement draait alles om kwalitatief en toekomstbestendig onderwijs. Omdat we zelf uit het onderwijs komen, snappen we wat er nodig is om bij te dragen aan kwalitatief en toekomstbestendig onderwijs. Met Docent Abonnement word je onderdeel van een breed netwerk van toegewijde onderwijsprofessionals met bakken kennis en ervaring. Mensen met liefde voor het vak, die weten wat er speelt, snappen waar je tegenaan loopt en weten wat er moet gebeuren om jouw wensen en behoeften te vertalen naar een plek die bij je past, met de waardering die daarbij hoort.

Functie

Wat gaat jouw rol zijn?

Als Docent M&O ben je meer dan alleen een docent. Je bent een mentor, een inspirator, een bruggenbouwer tussen de theorie en de praktijk van bedrijfsvoering en management. Je brengt de dynamiek van de bedrijfswereld in het klaslokaal en zorgt dat de leerlingen de connectie zien tussen de boeken en de echte wereld.

Wat verwachten de school van je?

 • Je bereidt lessen voor die zowel boeiend als actueel zijn. Dit betekent dat je je inzet om inhoud te creëren die niet alleen de benodigde kennis en vaardigheden biedt, maar ook de interesse van de leerlingen wekt. Je houdt de laatste trends en ontwikkelingen binnen de wereld van management en organisatie bij, en integreert deze in je lessen.
 • Je draagt bij aan de ontwikkeling van het vak M&O binnen onze school. Je bent actief betrokken bij de curriculumontwikkeling, je denkt na over hoe we het vak M&O kunnen verbeteren en hoe we onze leerlingen nog beter kunnen voorbereiden op de wereld van management en organisatie.
 • Je werkt nauw samen met andere docenten. Je deelt best practices, neemt actief deel aan teamvergaderingen en werkt samen om de beste onderwijservaring voor onze leerlingen te creëren.
 • Je speelt een actieve rol in het verbeteren van ons onderwijs. Je neemt initiatief en komt met innovatieve ideeën om ons onderwijs continu te verbeteren. Je bent niet bang om feedback te geven en te ontvangen, en je streeft altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit van onderwijs.
 • Je begeleidt en coach je leerlingen. Je ondersteunt de leerlingen in hun leerproces, je stimuleert hun creativiteit en kritisch denkvermogen, en helpt hen om hun potentieel te bereiken.
 • Je onderhoudt relaties met ouders. Je communiceert op een open en respectvolle manier met ouders over de voortgang van hun kinderen. Je bent bereid om hun vragen te beantwoorden en eventuele zorgen te bespreken.

Functie-eisen

Wat wij van je vragen:

 • Je bent in het bezit van een 2e graads bevoegdheid voor het vak M&O, of je bent bezig met het afronden van deze opleiding.
 • Je hebt een diepgaande kennis van management en organisatie en bent in staat deze op een boeiende manier over te brengen.
 • Je hebt sterke interpersoonlijke vaardigheden en bent in staat om een veilige en inclusieve leeromgeving te creëren.
 • Je bent flexibel, innovatief en je hebt een proactieve houding in het ontwikkelen en implementeren van nieuwe onderwijsmethoden.
 • Je hebt een sterke betrokkenheid bij de persoonlijke en professionele ontwikkeling van je leerlingen.


Aanbod

Wat bieden wij jou?

 • Flexibele uren, zodat je je werk perfect kunt combineren met andere verplichtingen.
 • Een aantrekkelijk salaris conform de CAO onderwijs incl. Eindejaarsuitkering.
 • De mogelijkheid om op een zorgeloze manier te doen waar jij goed in bent, ofwel wij doen het regelwerk!
 • Een fijne kans om een positieve impact te maken op het leven van jongeren.
 • Persoonlijke begeleiding door onze eigen adviseurs met onderwijservaring met een groot onderwijshart en een groot onderwijsnetwerk waar jij gebruik van maakt.

Inlichtingen

Wacht niet langer en grijp deze mooie kans! Wil je graag eerst meer weten over onze werkwijze of ben je nieuwsgierig wat we misschien allemaal nog meer voor je kunnen betekenen binnen het onderwijs? Bel of WhatsApp even met één van onze onderwijsadviseurs!

Sollicitatie

Klinkt dit alles als muziek in je oren? Aarzel dan niet en wordt ook onderdeel van ons brede netwerk van toegewijde onderwijsprofessionals!

Mail vacature

"*" geeft vereiste velden aan

“Met Docent Abonnement kan ik mijn liefde voor het vak kwijt zonder alle randzaken.”

Onze 50+ klanten beoordelen ons met een 9,6
da_img

Veelgestelde vragen

Met Docent Abonnement word je onderdeel van een breed zakelijk netwerk van enthousiaste  onderwijsdeskundigen met bakken kennis en ervaring. Mensen met liefde voor het vak, die weten wat er speelt en wat er moet gebeuren.

Toegang tot vacatures: We hebben toegang tot een breed scala aan onderwijsvacatures, waaronder functies die vaak niet openbaar worden geadverteerd.

Expertise: Onze adviseurs hebben allemaal onderwijservaring en zijn gespecialiseerd in specifieke onderdelen en functies binnen de onderwijssector. Hierdoor hebben we een goed inzicht in de arbeidsmarkt en kunnen we je goed helpen bij het vinden van een vaste baan of tijdelijke opdracht die aansluit bij je vaardigheden en interesses.

Tijdbesparing: Het zoeken naar de perfecte baan kan tijdrovend zijn. Door met Docent Abonnement samen te werken, kunnen wij namens jou de markt verkennen en je alleen matchen aan relevante functies, waardoor je tijd bespaart.

Tijdelijke en flexibele mogelijkheden: Als je op zoek bent naar tijdelijke, freelance of langdurige opdrachten kunnen we je perfect helpen. We zorgen altijd dat die aansluiten bij jou specifieke behoeften en beschikbaarheid.

Wat gebeurt er als ik solliciteer?

1
We pakken jouw sollicitatie met aandacht op
Als je bij ons gesolliciteerd hebt gaan we als eerste met ons ervaren onderwijsteam met aandacht jouw inschrijving bespreken. We bekijken óf en waar we voor jou een match kunnen maken met functies binnen de onderwijssector.
2
We nemen persoonlijk contact met je op
We leggen vervolgens graag persoonlijk contact, dit kan telefonisch of als dat voor je past met een video-interview. Dit is meestal een echte eerste kennismaking met Docent Abonnement en het helpt jou en ons om samen eerst goed in kaart te krijgen hoe wij jou op een perfecte passende onderwijsbaan of leuke tijdelijke opdracht kunnen matchen.
3
We matchen jou op een gave en passende onderwijsbaan
Zien we samen mogelijkheden dan word je onderdeel van ons breed zakelijk netwerk van enthousiaste onderwijsdeskundigen met bakken kennis en ervaring. Onze adviseurs hebben allemaal onderwijservaring en zijn gespecialiseerd in specifieke onderdelen en functies binnen de onderwijssector. Hierdoor hebben we een goed inzicht in de arbeidsmarkt en kunnen we je goed helpen bij het vinden van een vaste baan of tijdelijke opdracht die aansluit bij je vaardigheden en interesses. Hebben we die voor jou gevonden dan word je altijd eerst persoonlijk benaderd met alle ins&outs van de baan en stemmen we samen eerst af of dit past voor jou. Daarna gaan we je introduceren bij de onderwijsinstelling.