Spring naar content

Focus expert Amsterdam – Amsterdam

Amsterdam
Door Nienke Paulissen

Mail vacature

"*" geeft vereiste velden aan

Introductie

Ben jij die inspirerende leermeester die elk kind ziet staan? Zoek je naar een boeiende uitdaging op onze toekomstige dynamische locatie in Amsterdam, waar persoonlijke aandacht voor elk kind centraal staat? Meld je dan nu aan bij ons! We duiken samen in de boeiende details van deze fijne plek bij Docent Abonnement en ontdekken wat het zo uniek maakt.

Organisatie

Wij zijn ervaren professionals met een onderwijshart, die studiebegeleiding inspirerend en effectief maken! Bij Docent Abonnement begrijpen we dat thuis een plek van gezelligheid en veiligheid hoort te zijn. Daarom willen we thuis vrijhouden van stress over school en huiswerk, en ondertussen de ideale leeromgeving creëren tussen school en thuis in. Als ‘het huis voor huiswerk’ bieden we leerlingen tijdens hun study journey een veilige en gezellige plek waar persoonlijke aandacht voor onderwijs en studeren voorop staat.

Functie

  • Verzorgen van lessen en studiebegeleiding voor groepen van max. 7 kinderen op één van onze vestigingen.
  • Inspelen op verschillen in niveau en leerstijl van leerlingen
  • Op verzoek ook 1-op-1 begeleiding en overzicht houden van de vooruitgang van leerlingen
  • De vooruitgang van leerlingen bijhouden en monitoren

Functie-eisen

  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid of je hebt aantoonbare werkervaring in het basisonderwijs en of voortgezet onderwijs
  • Je bent in staat om duidelijk en aantrekkelijk de stof over te brengen.
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep (vmbo/havo/vwo)
  • Ervaring met examinering in het vo is een pre
  • Je kan omgaan met verschillen in kennis en leerstijlen van leerlingen


Aanbod

  • Flexibele inroostering (van 2 tot 20 uur/week)

Inlichtingen

Wacht niet langer en grijp deze kans. Wil je graag eerst meer weten over onze werkwijze of ben je nieuwsgierig waarom we doen wat we doen? Neem gerust even contact op met één van onze eigen ervaren Adviseurs Onderwijs!

Sollicitatie

 Klinkt dit alles als muziek in je oren? Aarzel dan niet en wordt ook onderdeel van ons brede netwerk van toegewijde onderwijsprofessionals!

Mail vacature

"*" geeft vereiste velden aan

“Met Docent Abonnement kan ik mijn liefde voor het vak kwijt zonder alle randzaken.”

Onze 50+ klanten beoordelen ons met een 9,6
da_img

Veelgestelde vragen

Met Docent Abonnement word je onderdeel van een breed zakelijk netwerk van enthousiaste  onderwijsdeskundigen met bakken kennis en ervaring. Mensen met liefde voor het vak, die weten wat er speelt en wat er moet gebeuren.

Toegang tot vacatures: We hebben toegang tot een breed scala aan onderwijsvacatures, waaronder functies die vaak niet openbaar worden geadverteerd.

Expertise: Onze adviseurs hebben allemaal onderwijservaring en zijn gespecialiseerd in specifieke onderdelen en functies binnen de onderwijssector. Hierdoor hebben we een goed inzicht in de arbeidsmarkt en kunnen we je goed helpen bij het vinden van een vaste baan of tijdelijke opdracht die aansluit bij je vaardigheden en interesses.

Tijdbesparing: Het zoeken naar de perfecte baan kan tijdrovend zijn. Door met Docent Abonnement samen te werken, kunnen wij namens jou de markt verkennen en je alleen matchen aan relevante functies, waardoor je tijd bespaart.

Tijdelijke en flexibele mogelijkheden: Als je op zoek bent naar tijdelijke, freelance of langdurige opdrachten kunnen we je perfect helpen. We zorgen altijd dat die aansluiten bij jou specifieke behoeften en beschikbaarheid.

Wat gebeurt er als ik solliciteer?

1
We pakken jouw sollicitatie met aandacht op
Als je bij ons gesolliciteerd hebt gaan we als eerste met ons ervaren onderwijsteam met aandacht jouw inschrijving bespreken. We bekijken óf en waar we voor jou een match kunnen maken met functies binnen de onderwijssector.
2
We nemen persoonlijk contact met je op
We leggen vervolgens graag persoonlijk contact, dit kan telefonisch of als dat voor je past met een video-interview. Dit is meestal een echte eerste kennismaking met Docent Abonnement en het helpt jou en ons om samen eerst goed in kaart te krijgen hoe wij jou op een perfecte passende onderwijsbaan of leuke tijdelijke opdracht kunnen matchen.
3
We matchen jou op een gave en passende onderwijsbaan
Zien we samen mogelijkheden dan word je onderdeel van ons breed zakelijk netwerk van enthousiaste onderwijsdeskundigen met bakken kennis en ervaring. Onze adviseurs hebben allemaal onderwijservaring en zijn gespecialiseerd in specifieke onderdelen en functies binnen de onderwijssector. Hierdoor hebben we een goed inzicht in de arbeidsmarkt en kunnen we je goed helpen bij het vinden van een vaste baan of tijdelijke opdracht die aansluit bij je vaardigheden en interesses. Hebben we die voor jou gevonden dan word je altijd eerst persoonlijk benaderd met alle ins&outs van de baan en stemmen we samen eerst af of dit past voor jou. Daarna gaan we je introduceren bij de onderwijsinstelling.