Spring naar content

Docent D&P – Rotterdam

Vast
Rotterdam
Door Gerdine van Wilgenburg

Mail vacature

"*" geeft vereiste velden aan

Introductie

Voor een school in Rotterdam zijn we op zoek naar een inspirerende Docent Dienstverlening & Producten.

Organisatie

Deze dynamische en vooruitstrevende school is gelegen in het hart van Rotterdam. De schoolgemeenschap is divers, levendig en toegewijd aan uitstekend onderwijs en de ontwikkeling van de leerlingen. Op dit moment zijn ze op zoek naar een gepassioneerde en enthousiaste Docent voor het vakgebied Dienstverlening & Producten (D&P) om het team te versterken vanaf het volgende schooljaar.

Functie

Als Docent D&P speel je een cruciale rol in de onderwijsreis van onze leerlingen. Het vak Dienstverlening & Producten is breed en praktijkgericht, bedoeld om leerlingen een realistisch beeld te geven van beroepen en werkzaamheden in verschillende sectoren. De lessen, verspreid over vier dagen, zijn voornamelijk gericht op onze bovenbouwgroepen. We zijn op zoek naar een docent die toegewijd is aan het ondersteunen van leerlingen om hun volledige potentieel te bereiken, iemand die de lessen interessant, interactief en relevant voor de leerlingen maakt.

Wat wij zoeken:

 • Je hebt een passie voor het vak D&P en het vermogen om deze passie over te brengen op onze leerlingen.
 • Je hebt een sterke wil om bij te dragen aan het positieve leerklimaat van onze school.
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en bent in staat om constructieve relaties op te bouwen met zowel leerlingen als collega’s.
 • Je bent bereid om je te verbinden aan onze school en in dienst te treden bij het team.

Functie-eisen

 • Een relevante onderwijsbevoegdheid, bij voorkeur voor het vakgebied D&P of bereidheid deze te behalen.
 • Aantoonbare ervaring in het lesgeven aan VMBO-leerlingen, bij voorkeur in de bovenbouw.
 • Uitgebreide kennis van en ervaring met het vakgebied Dienstverlening & Producten, inclusief de relevante beroepspraktijk.
 • Bekwaamheid in het toepassen van diverse didactische methoden en technieken, passend bij de leerbehoeften van leerlingen in dit vakgebied.
 • Pedagogische en interpersoonlijke vaardigheden
 • Uitstekende communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden.
 • Sterke pedagogische vaardigheden, met de capaciteit om een veilig, inclusief en uitdagend leerklimaat te creëren.
 • Bekwaamheid in het stimuleren van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid bij leerlingen.
 • Betrokkenheid bij de missie en waarden van onze school.
 • Een hoge mate van professionaliteit en integriteit.
 • Flexibiliteit, veerkracht en een positieve instelling.
 • Bereidheid om een vaste aanstelling bij ons team aan te gaan en zich te verbinden aan onze schoolgemeenschap.
 • Beschikbaarheid om lessen te geven verdeeld over vier dagen per week.

Aanbod

 • Een betrokken en ondersteunende schoolgemeenschap.
 • Een dynamische werkomgeving in een stad met een rijke diversiteit.
 • De mogelijkheid om een aanzienlijke impact te hebben op het leven van leerlingen.
 • Een competitief salarispakket, inclusief uitgebreide professionele ontwikkelingsmogelijkheden.


Inlichtingen

Wacht niet langer en grijp deze kans. Wil je graag eerst meer weten over onze werkwijze of ben je nieuwsgierig wat we misschien allemaal nog meer voor je kunnen betekenen binnen het onderwijs? Bel of WhatsApp even met één van onze onderwijsadviseurs!

Sollicitatie

Klinkt dit alles als muziek in je oren? Aarzel dan niet en wordt ook onderdeel van ons brede netwerk van toegewijde onderwijsprofessionals!

Mail vacature

"*" geeft vereiste velden aan

“Met Docent Abonnement kan ik mijn liefde voor het vak kwijt zonder alle randzaken.”

Onze 50+ klanten beoordelen ons met een 9,6
da_img

Veelgestelde vragen

Met Docent Abonnement word je onderdeel van een breed zakelijk netwerk van enthousiaste  onderwijsdeskundigen met bakken kennis en ervaring. Mensen met liefde voor het vak, die weten wat er speelt en wat er moet gebeuren.

Toegang tot vacatures: We hebben toegang tot een breed scala aan onderwijsvacatures, waaronder functies die vaak niet openbaar worden geadverteerd.

Expertise: Onze adviseurs hebben allemaal onderwijservaring en zijn gespecialiseerd in specifieke onderdelen en functies binnen de onderwijssector. Hierdoor hebben we een goed inzicht in de arbeidsmarkt en kunnen we je goed helpen bij het vinden van een vaste baan of tijdelijke opdracht die aansluit bij je vaardigheden en interesses.

Tijdbesparing: Het zoeken naar de perfecte baan kan tijdrovend zijn. Door met Docent Abonnement samen te werken, kunnen wij namens jou de markt verkennen en je alleen matchen aan relevante functies, waardoor je tijd bespaart.

Tijdelijke en flexibele mogelijkheden: Als je op zoek bent naar tijdelijke, freelance of langdurige opdrachten kunnen we je perfect helpen. We zorgen altijd dat die aansluiten bij jou specifieke behoeften en beschikbaarheid.

Wat gebeurt er als ik solliciteer?

1
We pakken jouw sollicitatie met aandacht op
Als je bij ons gesolliciteerd hebt gaan we als eerste met ons ervaren onderwijsteam met aandacht jouw inschrijving bespreken. We bekijken óf en waar we voor jou een match kunnen maken met functies binnen de onderwijssector.
2
We nemen persoonlijk contact met je op
We leggen vervolgens graag persoonlijk contact, dit kan telefonisch of als dat voor je past met een video-interview. Dit is meestal een echte eerste kennismaking met Docent Abonnement en het helpt jou en ons om samen eerst goed in kaart te krijgen hoe wij jou op een perfecte passende onderwijsbaan of leuke tijdelijke opdracht kunnen matchen.
3
We matchen jou op een gave en passende onderwijsbaan
Zien we samen mogelijkheden dan word je onderdeel van ons breed zakelijk netwerk van enthousiaste onderwijsdeskundigen met bakken kennis en ervaring. Onze adviseurs hebben allemaal onderwijservaring en zijn gespecialiseerd in specifieke onderdelen en functies binnen de onderwijssector. Hierdoor hebben we een goed inzicht in de arbeidsmarkt en kunnen we je goed helpen bij het vinden van een vaste baan of tijdelijke opdracht die aansluit bij je vaardigheden en interesses. Hebben we die voor jou gevonden dan word je altijd eerst persoonlijk benaderd met alle ins&outs van de baan en stemmen we samen eerst af of dit past voor jou. Daarna gaan we je introduceren bij de onderwijsinstelling.